Media medborgare

Sveriges regering tvingade mig att tigga på gatorna i Stockholm. Detta tvång har gett ett gyllene tillfälle för mig att som medborgare i Sverige lansera min egen media, en rörlig media på gatorna för att ge information till samhället som förtjänar att veta sanningen.

Var god och välj ditt favoritprogram och lyssna på den!

1- Öppet brev till Beatrice Ask Sveriges justitieminister. 2014-01-14

I detta program kan du lyssna på ett öppet brev från Bahman till Beatrice Ask justitieminister. Hon lurade samhället om lag om bekämpning av penningtvätt. Och Bahman har avslöjat hennes lögner.


2- Öppet brev till Fredrik Reinfeldt Sveriges statsminister, 2014-03-25

I detta program kan du lyssna på varför en anti-penningtvätt lag som lagstiftades under 2009, har ökat penningtvätt i stället för att minska den. Och den nya lagen om penningtvätt som laggstiftades i mars 2014 kommer återigen att utöka penningtvätt.


3- Vi vet inte…Gemensam rapport som kom ut 30 augusti 2013
Regeringen gav uppdrag till 16 olika myndigheter ta fram en nationell riskbedömning om penningtvätt läget i Sverige.
”Vi vet inte” är resultat av deras Gemensam rapport som kom ut 30 augusti 2013.

4- Att tysta kritikerna löser inga problem
I detta program kommer du att se och veta vad händer med medborgare som vågar nämna för myndigheter om brister i Sveriges system mot penningtvätt.
Ignorera, hot och hämnd är reaktioner av Sveriges myndigheter. Den statliga makten som byråkrater, är inte ett verktyg för att stoppa penningtvätt.
De missbrukar makten för att tysta kritiker som vågar visa deras brister.

5- Monolog
I detta program kan du få information om faktorer som tvingar en medborgare i Sverige att tigga på Stockholms gator som sin sista chans för att kunna överleva.